Back on track

Uneori o perioadă de tăcere înseamnă nu neapărat recluziune, ci doar o lipsă de timp sau de disponibilitate de a-ţi face simţită prezenţa. Poate părea ciudat în ceea ce mă priveşte dar ăsta a fost motivul primar pentru care nu am mai “activat” în ultima vreme. Am un sentiment ciudat, similar cu cel care pune stăpânire pe mine când mă întâlnesc cu cineva cu care nu am mai vorbit de mult. Nu ştiu ce să spun mai întâi şi parcă nu pot nici să continui totul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. În fine, hai să vă spun mai degrabă ce urmează, ce a fost poate intră în vreun context.

Cum vara dă semne evidente de disperare am pus la cale o ultimă escapadă, o mare aventură cu bicicleta. Şi cum totul se consumă, totul trebuie adresat nu? Ei bine dragilor, vă prezint “Xvelotion 2505“. Nu, e un concurs, e doar o idee pusă la macerat peste iarnă, care sperăm să prindă formă anul ăsta. Încercarea pe care am avut-o anul trecut, undeva pe 15 august, a eşuat în gloata din jurul telecabinei Babele. Dar anul ăsta, ei bine, anul ăsta ne-am organizat. Am dat sfoară în ţară, am strâns câţiva oameni doritori şi cu chef de joacă şi iată-ne cu sufletul la gură. O să vă povestesc cum a fost dacă o să ne iasă, cu siguranţă. Până una alta … să ne rugăm să fie vreme bună atunci.

În altă ordine de idei, am citit … mult. O să urmeze o serie de posturi (care probabil nu interesează pe nimeni), o serie de recomandări.

Ei, ce mai tura vura … m-am întors.

~ by faruck on 12 September 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: