În ce merde te bagă dragostea

Autor: Stephen Clarke

O continuare la fel de uşor de consumat ca şi “Un an în merde” de data asta pe o altă temă, uşor spinoasă pentru francezi, şi anume dragostea. Un întreg ansamblu de încurcături declanşate de pofta nestăvilită de dragoste care pune stăpânire pe oricare dintre noi şi despre care se spune că ar fi puţin exacerbată la francezi. Şi cum modul de a iubi al francezilor, la fel ca şi modul de a găti, este foarte elaborat, nu te poţi aştepta decât la un lung şir de isprave siropoase din partea unui “extraterestru” englez.

Cu alte cuvinte pregătiţi-vă pentru îmbarcarea înspre tărâmul dragostei cu năbădăi care nu se stinge nici într-un cadru pastoral, nici în spuma mării cu atât mai puţin în oraşul “atestat” al inimioarelor care se dovedeşte a fi mai degrabă un oraş al călcâielor aprinse decât al promisiunilor şi şoaptelor languroase. Ei, astea fiind spuse, relaxaţi-vă şi savuraţi multele cireşe de pe tort pe care vi le serveşte maestrul într-ale pupăcelilor, acelaşi “Pol Vest” cu care v-aţi obişnuit deja.

P.S: Şi acum, ca să înlătur orice posibilitate de apariţie a altor victime, franţuzoaicele nu sunt chiar atât de dezinvolte pe cât se “zvoneşte”, din nenumăratele discuţii despre femei la care am participat, vă împărtăşesc (jubilând) că sunt foarte radicale şi întâmpină orice propunere “precoce” cu “cuvinte grele”.

~ by faruck on 30 January 2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: